Ray Sistemler

Ray Sistemler

Perdeler bir alanı, bir pencereyi ya da bir nesneyi karartır, süsler, ayırır, ortaya çıkarır, gizler, yumuşatır, izole eder veya yeniden şekillendirir. Goelst sistemleri aradığınız etkiyi yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Özelleştirilmiş çözümler, motorlu sistemler ve büyük projeler konusunda uzman olsak da ev sahipleri ile küçük işletmelere de aynı özenle yaklaşıyoruz.

Gebze Perde, yurt çapında sunduğu benzersiz kalite, kişiye özel ürünler ve kişisel hizmet ile tanınmaktadır.

Perde rayı ürünlerimiz Gebze Perde, her kumaştan, her pencere, duvar ve tavan türü için, her tür kapalı alana her türden perde geliştirmektedir. Sistemler manuel olarak, kordon ile ya da elektrikle çalıştırılabilir. Motorlu perde sistemleri uzaktan kumanda ile yönetilebilir veya bir ev otomasyon sistemine bağlanabilir.

İşin formülü

Gebze Perde ev içi dekorasyon uzmanlığı ile diğer markalardan ayrılmaktadır. Ürün gelişimi, bileşen üretimi, kişiye özel proje tasarımı, proje yönetimi ve kurulum hizmetleri, Goelst sayesinde tek bir çatı altında toplanabilir. Uzmanlar özel isteklerinizi de dikkate alarak, projenizi A’dan Z’ye tasarlayacaktır. Goelst bükülür alüminyum perde rayında liderdir.

Case

Sizlere Neler Sunuyoruz ?

Müşteri Odaklılık

Tamamen siz müşterilimizi memnun etmek adına hizmet ediyoruz.

Strategy
Kalite

Ürün ve hizmetlerimiz en iyi kaliteye sahiptir

Technology
Tecrübe

Yılların deneyim ve birikimi ile sizlerleyiz.

Analytics
Uygun Fiyat

İndirimli ürünler ve en iyi fiyat garantisi !