Projeksiyon Perdesi

Projeksiyon Perdesi

Beyaz perde, sinema dünyasının bir simgesi haline geldi. Bütün dünyayı etkisi altına alan sinema dünyası, beyaz perde ile günümüze kadar geldi. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte büyük salonlarda ve toplantı mekanlarında, projeksiyon perdesi tercih ediliyor.

Stor perdeye benzeyen ancak, projeksiyon ışınlarına özel üretilen bu ürün, kaliteli görüntü meydana getiriyor. Göz kamaştıran ve oldukça kaliteli özelliklere sahip projeksiyon perdesi ürünler, sıradan perde veya kumaşlardan yapılan ürünlerden farklıdır.

%40 fiyat avantajı 5 yıl üretici firma garantisi ve peşin fiyatına 3 taksit ayrıca anlaşmalı kredi kartlarına 12 ay taksit imkanı.Perde Mobil ile Projeksiyon Perdesi almak çok kolay

Projeksiyon Perdesi Neden Beyaz?

Sinema perdesi olarak satışa sunulan bu ürünler, beyaz renktedir. Beyaz renk, projeksiyondan gelen görüntüyü daha net bir şekilde yansıtıyor. Bu nedenle projeksiyon perdesi beyaz renkte üretiliyor. 1, 2, 3, 4 ve 6 metrelik ürünler, kullanılacak mekanın büyüklüğüne göre tercih edilebilir. Görsel açıdan LCD tv kadar net ve kaliteli görüntü sağlayan motorlu projeksiyon perdesi ürünleri, stor perdeler gibi yukarı toplanmaktadır.

Özel kumaştan üretilen ve kir tutmayan bu ürünler, yer kaplamamaktadır. Yukarıdaki tamburda toplanan bu perdeler, kullanılan mekanda pratik kullanım özelliğine sahiptir. Yan kısımdaki ip yardımıyla açılan ve kapanan bu perdeler, ışık geçirmemektedir.

Mükemmel Sunum İçin Sinema Perdesi Tercih Edilmelidir

Perde dünyasının en popüler ürünlerinden biri olan projeksiyon perdesi, seminer, konferans ve benzeri toplantılarda pratik bir şekilde kullanılmaktadır. Projeksiyondan gelen görüntüyü net ve anlaşılır bir şekilde yansıtan projeksiyon perdesi ürünler, eğitim dünyası için kolaylık sağlıyor. Dernek, Vakıf ve benzeri kuruluşların toplantılarında da bu perde kullanılabilir. Motorlu projeksiyon perdesi, en arka sırada oturan kişilerin rahatlıkla görebileceği etkili görüntü özelliklerine sahiptir.

Sunum İşini Kolaylaştırıyor

Büyük salonlarda ve konferans merkezlerinde sunum işlemini kolaylaştıran bu perdeler, çok pahalı olan dijital dev ekranların işini yapabiliyor. Maliyeti yüksek olan bu dev ekranların işini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren motorlu projeksiyon perdesi kullanışlıdır. Lcd kategorisindeki ürünlerde meydana gelen teknik arızalar, düşme veya kırılma gibi olumsuzluklar, motorlu projeksiyon perdesi ürünlerinde meydana gelmiyor.

Perdeler tavana montajlıdır ve perdeye sert cisimlerin çarpması görüntüde her hangi bir problem meydana getirmez. Projeksiyondan gelen görüntüyü karşıya yansıtan motorlu projeksiyon perdesi ürünleri, kullanışlı özellikleriyle tercih edilen ürünlerdir.

Case

Sizlere Neler Sunuyoruz ?

Müşteri Odaklılık

Tamamen siz müşterilimizi memnun etmek adına hizmet ediyoruz.

Strategy
Kalite

Ürün ve hizmetlerimiz en iyi kaliteye sahiptir

Technology
Tecrübe

Yılların deneyim ve birikimi ile sizlerleyiz.

Analytics
Uygun Fiyat

İndirimli ürünler ve en iyi fiyat garantisi !