Otomatik Sahne Perdesi

Otomatik Sahne Perdesi

Sahne perdeleri geniş ebata sahip özel perde sistemlerdir. Tiyatrolar, muhtelif salonlarda ve gösteri merkezlerinde kendine kullanım alanı bulur. Motorlu sistemlerdir. Uzaktan kumanda ve/veya butonla kontrol edilirler. Bazı sahne perdeleri o kadar geniştir ki tek motor yetersiz kalmaktadır. Bunlar çift motorla çalışırlar. Motor alternatifler arasinda Fransız Somfy öne çıkmaktadır. Somfy Expert sertifikalı Gebze Perde Sistemleri, bütünüyle kusursuz ve sorunsuz motorlu sahne perdelerini 20 yıla yakın süredir müşterilerinin kullanımına sunmaktadır. Bu sistemler 5 yıl boyunca Gebze Perde garantisi kapsamındadır. 

Sahne perdelerinin imalatı, montajlanması ve kalite testleri profesyonel süreçlerdir. Her aşamada titizlik ve yetkinlik şarttır. Kumaşlarımız uluslararası standartlara uyumludur ve insan sağlığına zararlı bileşen içermez. 

Sahne Perdesinin Kontrolü

Motorlu sahne perde sistemlerin kontrolü kablolu veya kablosuz cihazlarla mümkün olabilir. Kablosuz kontrolde sistem bir uzaktan kumanda veya kablosuz duvar butonuyla yönetilir. Bu cihazlar motorda yer alan dahili veya harici radyo alıcısı sayesinde ve güveli bir protokol üzerinden haberleşirler. Kablolu kontrolde ise motor ile duvardaki buton arasında kablo tesisatı çekilir. Bu kontrol tipinde radyo alıcısına gerek kalmadığı için kullanılacak motor alt tipi daha az maliyetlidir. 

Case

Sizlere Neler Sunuyoruz ?

Müşteri Odaklılık

Tamamen siz müşterilimizi memnun etmek adına hizmet ediyoruz.

Strategy
Kalite

Ürün ve hizmetlerimiz en iyi kaliteye sahiptir

Technology
Tecrübe

Yılların deneyim ve birikimi ile sizlerleyiz.

Analytics
Uygun Fiyat

İndirimli ürünler ve en iyi fiyat garantisi !