Motorlu Sahne Perdesi

Motorlu Sahne Perdesi

Estetik bir görünüme sahip olan, sinema ve kültür merkezi gibi alanlarda kullanılan perde türüne motorlu sahne perdesi adı verilir. Bu perde sistemleri butonlu, uzaktan kumandalı, motorlu ve reditörlü olarak çalışmaktadır. Sağa ve sola açılan sahne perdelerinin rayı alüminyum malzemelerden üretildiği için oldukça sağlamdır. Uzun vadeli olarak kullanılabilen sahne perdelerindeki raylar üzerinde taşıyıcı vagon ve tekerlekler bulunmaktadır. Genelde 4 adet tekerlekli olarak çelik akslarla çalışan motorlu perdeler, kaşıyıcı kancalarla desteklenmektedir.

Kullanıldığı alana estetik bütünlük sağlayan motorlu sahne perdesi, işlevselliğiyle de ön plana çıkmaktadır. Kaliteli kumaşlardan üretilen bu perdeler alev almazlık normuna uygun yapıdadır. Birbirinden farklı renk seçenekleriyle donatılan sahne perdelerinin çeşitli kombinasyonları bir arada sunduğu unutulmamalıdır.

Sahne Perdesi

Tiyatro vb. mekanlar için sahne perdesi en önemli görsel dekordur. Gerek sahne yapısı gerekse ortamın dekorasyonu için perdenin kalitesi kadar renk kaliteside çok önemlidir. Sahne perdesi renkleri genelde kırmızı yada siyah olarak bilinse de durum aslından çok farklı. Birden fazla onlarca renkte perde imalatı ve kullanımı yapılmaktadır.

Dekoray perde olarak bizler ihtiyacınız olan tüm perde model ve fiyatları yanından renk modelleriyle de yanınızdayız. Örnek renk skalamızda gördüğünüz renklerin dışından daha geniş bir desen ve renk çeşitleri için lütfen iletişime geçiniz.

Case

Sizlere Neler Sunuyoruz ?

Müşteri Odaklılık

Tamamen siz müşterilimizi memnun etmek adına hizmet ediyoruz.

Strategy
Kalite

Ürün ve hizmetlerimiz en iyi kaliteye sahiptir

Technology
Tecrübe

Yılların deneyim ve birikimi ile sizlerleyiz.

Analytics
Uygun Fiyat

İndirimli ürünler ve en iyi fiyat garantisi !