Aluminyum Jaluzi Perde

Aluminyum Jaluzi Perde

Alüminyum Jaluzi Perde Daha çok ofis ve işyerlerinde tercih edilen alüminyum Jaluzi perdeler kullanıldıkları mekana modern bir görünüm sağlar. En büyük özelliği ışığı yönlendirme imkânına sahip olmasıdır. Slaytlar bombeli şekle sahip olduğundan dolayı alüminyum jaluzi perde tam olarak kapatıldığında içeriye ışık geçirmez. Zıgıl sistemi sayesinde takıldığı yerlere sabitlenebildiği gibi, iki cam arası uygulamaları da mevcuttur. Alüminyum Jaluzi perdelerde slayt genişliği 16mm ve 25mm olmak üzere 2 farklı ölçü bulunmaktadır.

Desen ve renk seçeneklerine göre beş farklı çeşitte üretilir.

• Alüminyum jaluzi
• Simli alüminyum jaluzi
• Perfore alüminyum jaluzi
• Ahşap desenli alüminyum jaluzi
• Kabartma dokulu alüminyum jaluzi

Teknik Özellikler Alüminyum jaluzi perdelerin zıgıllı, iki cam arası butonlu ve iki cam arası çubuklu olmak üzere çeşitleri mevcuttur. Açılır kapanır camlarda jaluzi zıgıl ile sabitlenerek perdenin çarpması engellenir ve daha uzun ömürlü kullanım sağlanır. Alüminyum jaluzilerde çevirme ve kilitleme mekanizması istenilen yöne (sağ/sol) konabilir. Motorlu uygulamalar da gerçekleştirilebilir. Standart boy olan 200cm alüminyum jaluzi toplandığında sadece 8cm yer kapladığından dolayı kısıtlı tavan mesafesinde verimli bir şekilde çalışır. Alüminyum jaluzi perdede minimum en 20cm, maksimum en ise 300cm’dir. 20cm’den daha dar alüminyum jaluzi perde istendiği taktirde kilitleme ve çevirme mekanizması konamaz.

En 300cm’den büyük yapılabilir ancak perde sağlıklı çalışmayacağı için tavsiye edilmez. Enin 300cm’den geniş olması durumunda perdenin yukarı ve aşağı doğru açılmaması, yalnızca çevirme hareketi yapılması tavsiye edilir. Alüminyum jaluzi perdeler eğimli tavan ve cam uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilirler. Eğimli alüminyum jaluzi perdenin kilitleme ve çevirme mekanizmaları kısa olan tarafta yani aşağıda olmak zorundadır

 

Case

Sizlere Neler Sunuyoruz ?

Müşteri Odaklılık

Tamamen siz müşterilimizi memnun etmek adına hizmet ediyoruz.

Strategy
Kalite

Ürün ve hizmetlerimiz en iyi kaliteye sahiptir

Technology
Tecrübe

Yılların deneyim ve birikimi ile sizlerleyiz.

Analytics
Uygun Fiyat

İndirimli ürünler ve en iyi fiyat garantisi !